x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Balonul de Aur 2010: Iniesta, marele favorit! Sneijder, OUT!

Balonul de Aur 2010: Iniesta, marele favorit! Sneijder, OUT!

05 Dec 2010   •   11:19
Balonul de Aur 2010: Iniesta, marele favorit! Sneijder, OUT!
Sursa foto: /Gazzetta dello Sport

141108-balondeaur-2010.jpgPrestigioasa revistă France Football îi va anunţa, luni, pe cei trei finalişti care se vor bate pentru Balonul de Aur 2010. Deşi francezii păstrează în mare secret numele acestora, se pare că ziarul Gazzetta dello Sport a aflat despre cine este vorba!

Cotat cu şase importante la câştigarea mult râvnitului trofeu, care răsplăteşte pe cel mai bun fotbalist care activează în Europa, mijlocaşul olandez Wesley Sneijder nu s-ar afla printre cei trei finalişti, chiar dacă acesta a realizat o "triplă" istorică în tricoul lui Inter Milano şi a jucat finala Campionatului Mondial din Africa de Sud. Podiumul ediţiei din acest an va fi în întregime "blaugrana", umând să fie format doar din fotbalişti de la FC Barcelona.

Concret, Gazzetta dello Sport susţine că principalul favorit la Balonul de Aur este în acest an Andres Iniesta, golul decisiv marcat de el în finala Cupei Mondiale din vară cântărind decisiv. Catalanul este urmat de un alt spaniol, Xavi Hernandez, care a cucerit cu Barca nu mai puţin de 14 trofee, şi de laureatul Ballon d'Or 2009, argentinianul Leo Messi.

×