x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Balotelli s-a dat cu mafia: A fost fotografiat alături de doi lideri ai Camorrei!.

Balotelli s-a dat cu mafia: A fost fotografiat alături de doi lideri ai Camorrei!.

06 Iun 2011   •   08:56
Balotelli s-a dat cu mafia: A fost fotografiat alături de doi lideri ai Camorrei!.

Atacantul echipei Manchester City, Mario Balotelli, nu inceteaza sa-si surprinda fanii. Cotidianul spaniol Sport, care preia informatia publicata in ziarul Il Mattino, a dezvaluit ca fotbalistul italian a fost vazut in urma cu un an in compania a doi importanti membri ai mafiei napoletane, Camorra.

Potrivit publicatiei italiene, care citeaza un raport al Brigazii Anti-Mafia, pe 8 iunie 2010, Balotelli a vizitat unul dintre cele mai periculoase cartiere din Napoli, Scampia, controlat de Camorra, care este cunoscut pentru traficul de droguri.

Fostul coleg al lui Cristi Chivu la Inter Milano a petrecut cateva ore alaturi de liderii a doua dintre cele mai puternice clanuri mafiote de langa Vezuviu, Salvatore Silvestri, omul clanului "Lo Russo", si Biagio Esposito, din clanul "separatistilor". Acestia l-au initiat pe Balotelli in ceea ce inseamna viata de traficant de droguri, iar fotbalistul a facut mai multe fotografii cu noii sai "prieteni" pentru a pastra cat mai vie aceasta experienta de neuitat.

Agentul lui Mario Balotello, Mino Raiola, a tinut sa precizeze ca fotbalistul "nu are nici un fel de legaturi cu crima organizata. "Nu pot sa confirm, dar nici sa infirm aceste acuzatii pana nu aflu ceea ce s-a intamplat cu adevarat. Cert este, insa, faptul ca Mario nu are legaturi cu crima organizata", a declarat Raiola. "Daca Mario a mers intr-adevar in Scampia a fost pentru ca pur si simplu era curios sa vada acest loc. Cu siguranta el nu avea de unde sa stie ca oamenii care l-au insotit au legaturi cu mafia asa cum au scris Carabinieri", a mai spus agentul lui Balotelli.

×