x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Bild: "Ioniţă este una dintre cele mai mare ţepe!"

Bild: "Ioniţă este una dintre cele mai mare ţepe!"

13 Apr 2011   •   15:30
Bild: "Ioniţă este una dintre cele mai mare ţepe!"
Sursa foto: /Bild

Cotidianul german Bild notează că atacantul român al echipei 1.FC Köln, Alexandru Ioniţă, "una dintre cele mai mari ţepe din ultimii ani", se poate întoarce în România, la fel cum Ciprian Deac poate pleca de la FC Schalke 04 Gelsenkirchen iar Ciprian Marica, de la VfB Stuttgart.

Cea mai populară publicaţie germană a alcătuit o listă cu jucătorii care vor pleca sigur în această vară sau care au permisiunea de a pleca de la echipele lor din 1.Bundesliga, deşi mai au contracte în derulare.

"Alexandru Ioniţă, una dintre cele mai mari ţepe din ultimii ani, se poate întoarce liniştit în România", scrie Bild despre atacantul "ţapilor" din Köln (locul 11). Ziarul îi prevede aceeaşi soartă şi mijlocaşului român de la Schalke 04 (locul 9): "Deac are contract până în 2013 cu Schalke, dar se află pe lista jucătorilor care pot pleca în această vară".

Atacantul Ciprian Marica se află primul pe lista "neagră" a echipei VfB Stuttgart (locul 15): "Marica a fost deja scos din lotul profesionist al clubului şi poate pleca".

Singurul român care nu are probleme în 1.Bundesliga este Maximilian Nicu. Fostul nostru internaţional, cel mai în vârstă dintre cei patru (28 de ani), stă cel mai bine în clasament cu formaţia sa, SC Freiburg (locul 8). Nicu este românul care a jucat cel mai mult în actuala ediţie din 1.Bundesliga. Mijlocaşul a fost folosit în 19 dintre cele 29 de etape disputate, oferind cinci pase de gol.

×