x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Biletele pentru România - Elveția se pun în vânzare de astăzi. Copiii sub 14 ani au acces gratuit

Biletele pentru România - Elveția se pun în vânzare de astăzi. Copiii sub 14 ani au acces gratuit

de Redacția Jurnalul    |    23 Oct 2023   •   09:45
Biletele pentru România - Elveția se pun în vânzare de astăzi. Copiii sub 14 ani au acces gratuit
Sursa foto: pixabay.com

Drumul echipei naționale de fotbal spre EURO 2024 se încheie în noiembrie, cu meciul împotriva Elveției, pe Arena Națională, partidă la finalul căreia tricolorii ar putea obține calificarea la turneul final. FRF a anunțat vineri că pune în vânzare biletele de luni și copiii vor avea acces gratuit.

Meciul se joacă marți, 21 noiembrie, de la ora 21:45, iar biletele pentru meciul cu Elveția vor fi disponibile online, începând de luni, 23 octombrie, ora 12:00, pe site-ul bilete.frf.ro, dar și în aplicația Fan Arena by FRF.

Prețul biletelor variază între 35 lei, la peluze, 60 lei la tribune și 300 sau 500 lei la zona VIP. Copiii sub 14 ani au acces gratuit în cele două tribune.

Ca urmare a prezenței numeroase a copiilor pe Arena Națională, la meciul cu Andorra, în semn de mulțumire pentru atmosfera creată de copii și comportamentul acestora, Federația Română de Fotbal va extinde sectorul Family Zone pentru întreaga capacitate a celor două tribune.

Astfel, copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit la ambele tribune, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, să fie introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero.

Pentru comenzile în această zonă e necesară prezența a cel puțin unui copil și se pot comanda maximum 5 bilete.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: frf romania elvetia