x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Boloni s-ar putea întoarce în Belgia! Vezi ce echipă îl doreşte din vară!

Boloni s-ar putea întoarce în Belgia! Vezi ce echipă îl doreşte din vară!

13 Apr 2011   •   12:57
Boloni s-ar putea întoarce în Belgia! Vezi ce echipă îl doreşte din vară!
Sursa foto: /rtbf.be

Potrivit unei informaţii apărută în presa belgiană, conducerea clubului Anderlecht Bruxelles vrea să renunţe la serviciile antrenorului Ariel Jacobs, iar unul dintre numele vehiculate pentru înlocuitorul acestuia este cel al românului Ladislau Boloni, în prezent la formaţia franceză RC Lens.

"Anderlecht trece printr-o perioadă dificilă. Rezultatele echipei nu sunt la înălţimea aşteptărilor conducerii, iar câştigarea titlului naţional este pusă sub semnul întrebării. După trei ani şi jumătate pe banca tehnică a echipei, zilele lui Ariel Jacobs sunt numărate", scrie rtbf.be.

La rândăul său, publicaţia Sudpresse avansează patru nume pentru succesorul lui Jacobs: Martin Jol, Co Adriaanse, Huub Stevens şi Ladislau Boloni. "Numele care face cele mai multe valuri este cel al lui Ladislau Boloni. Fostul antrenor al lui Standard Liege este în prezet la RC Lens şi luptă pentru evitarea retrogradării. El mai are un an de contract, dar poate activa o clauză conform căreia poate pleca în cazul în care Lens va retrograda în Ligue 2. În cazul românului, o venire la Bruxelles este luată în considerare doar la finalul sezonului. Rămâne de văzut dacă aceşti patru antrenori sunt interesaţi de provocare", a notat sursa citată.

×