x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Bomba zilei: Maradona va antrena echipa Al-Wasl Dubai!.

Bomba zilei: Maradona va antrena echipa Al-Wasl Dubai!.

16 Mai 2011   •   10:56
Bomba zilei: Maradona va antrena echipa Al-Wasl Dubai!.

Fostul selectioner al Argentinei, Diego Armando Maradona, si-a gasit in sfarsit echipa, tocmai in Emiratele Arabe Unite! Pentru a-si continua cariera de antrenor, el a acceptat petrodolarii arabilor, urmand sa antreneze in urmatoarele doua sezoane echipa Al Wasl Football din Dubai.

Anuntul a fost facut de vicepresedintele gruparii, Marwane Ben Bayatt, cu ocazia unei vizite de cateva ore pe care Maradona a efectuat-o la sediul clubului si la baza de antrenament a lui Al Wasl, unde a facut cunostinta cu jucatorii.

Formatia araba, care ocupa in momentul de fata locul 4 in campionat, a fost pregatita pana in luna martie de brazilianul de 44 de ani, Sergio Farias.

Maradona a mai antrenat anterior echipele Mandiyu de Corrientes (1994), Racing de Avellaneda (1995) si nationala Argentinei, pe care a condus-o la turneul final al Campionatului Mondial 2010 din Africa de Sud si pe care a parasit-o acum 10 luni. El va fi ajutat la Al Wasl de Albert Benaiges, fostul coordonator al Academiei de juniori a Barcelonei.

×