x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Boniek îl compară pe Mutu cu Al Capone

Boniek îl compară pe Mutu cu Al Capone

14 Mar 2011   •   14:50
Boniek îl compară pe Mutu cu Al Capone
156226-z4781844x.jpgFostul internaţional polonez Zbigniew Boniek a declarat pentru fiorentina.it că îl admiră pe atacantul român Adrian Mutu, care putea să fie un jucător şi mai important dacă nu avea probleme în viaţa extrasportivă.

"Cred că atunci când ai o meserie ca aceea de fotbalist, care este un vis devenit realitate şi te face să devii bogat, trebuie să dai întotdeauna dovadă de profesionalism şi să fii serios. După ce te retragi, ai tot timpul ca să faci ceea ce doreşti. În cazul românului spun că Mutu este cel care are nevoie de fotbal, fotbalul merge înainte şi fără Mutu, se schimbă puţin. Idolilor din fotbal li se poate ierta orice, dar există o limită care nu se poate depăşi. Pe Adrian îl admir ca jucător, este o plăcere să îl văd jucând, dar «ticălosul» reuşeşte să combine lucrurile cum nici Al Capone nu ar fi reuşit să o facă în vremea sa. Dacă nu va deveni o persoană serioasă, nu m-aş mira dacă la finalul sezonului Fiorentina va decide să renunţe la el. O echipă suferă din cauza unor astfel de comportamente. Acum depinde de el, trebuie să decidă ce să facă", a spus Boniek, fost jucător la AS Roma, viitoarea adversară a Fiorentinei în Serie A.

Zbigniew Boniek, care face parte din topul FIFA al celor mai buni 100 de fotbalişti ai tuturor timpurilor, a precizat că nu se aştepta ca Fiorentina să aibă un start de sezon atât de prost. "După despărţirea de antrenorul Prandelli era normal să aibă o cădere, dar acum lucrurile merg mai bine pentru că Mutu a redevenit fotbalist", a adăugat el.

×