x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Boss-ul viola este ferm: "Totul s-a încheiat între Fiorentina şi Mutu!"

Boss-ul viola este ferm: "Totul s-a încheiat între Fiorentina şi Mutu!"

06 Ian 2011   •   09:59
Boss-ul viola este ferm: "Totul s-a încheiat între Fiorentina şi Mutu!"

145169-.jpgPreşedintele clubului AC Fiorentina, Andrea Della Valle, a declarat, miercuri, după ce Adrian Mutu a părăsit antrenamentul că între gruparea italiană şi jucătorul român totul s-a încheiat, informează site-ul firenzeviola.it.

"Nu vă faceţi griji pentru Adrian, dar pentru a nu ştiu câta oară este lipsit de respect. Vă garantez că între Fiorentina şi Mutu totul s-a încheiat, dar acum nu mă gândesc decât la meciul cu Bologna. După acest meci ne vom gândi ce măsuri vom lua", a spus Della Valle.

Site-ul oficial al clubului AC Fiorentina a anunţat, printr-un comunicat, că atacantul român Adrian Mutu a părăsit antrenamentul de miercuri fără să ofere vreo explicaţie şi că, urmare a comportamentului său din ultima perioadă, gruparea va deschide acţiuni în plan sportiv şi civil.

"Jucătorul Adrian Mutu a părăsit unilateral şi fără să dea vreo explicaţie antrenamentul de astăzi. În urma acestui fapt, care aduce pagube clubului, Mutu a fost scos din lot pentru meciul cu Bologna. Imediat a avut loc o întâlnire între conducătorii clubului şi reprezentanţii jucătorului pentru a discuta viitorul lui Mutu. Acest act de insubordonare şi de lipsă de respect pentru club, cumulate cu alte probleme în care a fost implicat Mutu, constrâng clubul Fiorentina să-şi rezerve dreptul de a deschide acţiuni împotriva lui, în plan sportiv şi civil", se arată în comunicatul clubului.

După ce a fost depistat dopat la începutul anului trecut, fiind suspendat nouă luni, Mutu a fost implicat în mai multe scandaluri la finele lui 2010. Chiar cu o săptămână înainte ca suspendarea sa să expire în octombrie, Mutu a bătut un ospătar la localul "Full Up" din Florenţa, apoi a plecat mai devreme în vacanţă înaintea Sărbătorilor de iarnă.

×