x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Brazilianul Hulk i-a dedicat golul cu Benfica lui Săpunaru!

Brazilianul Hulk i-a dedicat golul cu Benfica lui Săpunaru!

04 Apr 2011   •   16:06
Brazilianul Hulk i-a dedicat golul cu Benfica lui Săpunaru!
Sursa foto: /Getty Images

Atacantul lui FC Porto, Givanildo Vieira de Souza "Hulk", care a adus victoria formaţiei sale în derby-ul cu Benfica Lisabona, scor 2-1, i-a dedicat golul lui Cristian Săpunaru, împreună cu care, în sezonul 2009-2010, au fost protagoniştii unor incidente pe stadionul Da Luz pe care a avut loc meciul de duminică.

După ce a marcat golul din minutul 26, din penalty, Hulk s-a îndreptat către banca de rezerve şi l-a îmbrăţişat pe antrenorul Andres Villas-Boas, după care l-a ridicat în braţe pe Săpunaru preţ de câteva secunde. "Sapu este un mare profesionist, la fel ca mine, şi simte că a fost prejudiciat de ceea ce s-a întâmplat în 2009", a declarat atacantul brazilian. În 20 decembrie 2009, Săpunaru şi Hulk au fost implicaţi într-un incident la tunelul de acces la vestiare.

Liga Profesionistă de Fotbal din Portugalia a iniţiat, la 12 ianuarie 2010, proceduri disciplinare împotriva jucătorilor Hulk şi Cristian Săpunaru, împotriva cluburilor Benfica Lisabona şi FC Porto şi împotriva arbitrului Lucilio Baptista. La 19 februarie 2010, Comitetul Disciplinar al LPFP a decis să-l suspende pe Hulk patru luni şi să-l amendeze cu 2.250 de euro, pe Săpunaru şase luni şi să-l amendeze cu 4.750 de euro, dar şi să sancţioneze clubul Benfica cu o amendă de 1.500 de euro.

Membrii Consiliului de Justiţie al Federaţiei Portugheze de Fotbal au decis, în 24 februarie 2010, reducerea suspendării lui Săpunaru la patru etape, în urma recursului înaintat de gruparea portugheză la decizia Comisiei de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal.

×