x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Camerun - Danemarca 1-2: Lei îmblânziţi

Camerun - Danemarca 1-2: Lei îmblânziţi

20 Iun 2010   •   00:00
Camerun - Danemarca 1-2: Lei îmblânziţi
Sursa foto: /Reuters

Danemarca rămâne în cursa de calificare în optimile de finală ale Cupei Mondiale după ce a revenit spectaculos de la 0-1 şi s-a impus în faţa "leilor neîmblânziţi" camerunezi, care se văd astfel eliminaţi după primele două meciuri jucate în grupe.

Africanii au deschis scorul prin vedeta Eto'o, care a profitat de o eroare în apărare daneză şi a înscris cu un şut plasat. Contrar cursului jocului, nordicii au egalat în urma unui contraatac rapid pornit de la Kjaer, continuat de Rommedahl şi finalizat de Bendtner. Până la pauză, Eto'o a trecut iar pe lângă gol, dar şutul său a lovit bara.

Africanii au început mai bine şi partea secundă, însă tot danezii au fost cei care au marcat, după acţiunea personală a lui Rommedahl. Până la final, cele două echipe au mai avut câte o mare ocazie de gol, prin Tomasson, respectiv Emana, dar portarii s-au opus de fiecare dată.

Danemarca se impune cu 2-1 şi are nevoie de o victorie în ultima etapă, împotriva Japoniei, pentru a merge în optimi. De partea cealaltă, Camerunul rămâne fără punct la CM 2010 şi a pierdut orice şansă de a trece de grupe.

Pentru livetext dați click aici

×
Subiecte în articol: cm2010