x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Capello vrea să rămână

Capello vrea să rămână

30 Iun 2010   •   00:00

Pus la zid de presa insulară după eliminarea britanicilor din "optimi" contra Germaniei (1-4), italianul Fabio Cappello a declarat la plecarea din Africa de Sud că speră să rămână pe banca Angliei până la finele contractului din 2012.

"FA trebuie să ia o decizie în două săp­tă­mâni. Eu am refuzat propuneri de la mari cluburi din lume, pentru că îmi iubesc meseria de selecţioner al An­gliei", a spus tehnicianul.

Încer­când să explice eşecul An­gli­ei, Capello a afirmat: "Jucătorii au so­sit în Africa de Sud obosiţi. Am vor­bit cu antreno­rii din Premier Le­a­gue, iar ei mi-au spus că atât din punct de vedere psihic, cât şi fizic aceştia nu sunt ju­că­to­rii pe care îi cunoşteam. La CM au existat şi momente bune, însă nu am văzut niciodată acea viteză de care ştiu că jucătorii sunt capabili. Am înţeles foarte multe lucruri în acest turneu şi ştiu ce trebuie făcut în viitor. FA ar trebui să se gândească la introduce­rea unei pauze în timpul iernii. Putem discuta despre sistemul de joc cât vrem, însă orice sistem este tribu­tar formei fizice a jucătorilor".

×
Subiecte în articol: cm2010