x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cârţu dă vina pe oboseală: "Este tot mai greu să joci pe trei fronturi"

Cârţu dă vina pe oboseală: "Este tot mai greu să joci pe trei fronturi"

24 Noi 2010   •   08:59
Cârţu dă vina pe oboseală: "Este tot mai greu să joci pe trei fronturi"

Antrenorul echipei CFR Cluj, Sorin Cârţu, a declarat, marţi, la sfârşitul meciului pierdut cu FC Basel, scor 0-1, că jucătorilor săi le-a fost din ce în ce mai greu să reziste în trei competiţii, Liga I, Cupa României şi Liga Campionilor, oboseala fiind unul dintre motivele eşecului din Elveţia.

"Tragem de o parte de jucători, când ăştia dispar din echipă: Culio, care a făcut un meci mai slab astăzi, Costa, care a evoluat în foarte multe meciuri în ultimul timp, De Zerbi, care nu a putut juca azi. Când ei dispar din jocul echipei, se simte. Cei care intră în locul lor nu pot să evolueze la acelaşi nivel. Nu e prea mult pentru o echipă românească Liga Campionilor, dar jucând pe trei fronturi, pe sfârşit ne-a fost din ce în ce mai greu", a declarat Cârţu pentru postul public de televiziune.

Campioana României, CFR Cluj, a fost eliminată din competiţiile europene, după ce a fost învinsă, marţi, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa elveţiană FC Basel, în etapa a cincea a grupei E a Ligii Campionilor.

×