x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cel mai FRUMOS GOL înscris vreodată! Vezi foarfeca SENZAŢIONALĂ a lui Zlatan Ibrahimovic din meciul Suedia - Anglia (VIDEO)

Cel mai FRUMOS GOL înscris vreodată! Vezi foarfeca SENZAŢIONALĂ a lui Zlatan Ibrahimovic din meciul Suedia - Anglia (VIDEO)

15 Noi 2012   •   14:05
Cel mai FRUMOS GOL înscris vreodată! Vezi foarfeca SENZAŢIONALĂ a lui Zlatan Ibrahimovic din meciul Suedia - Anglia (VIDEO)

Execuţie de senzaţie a lui Zlatan Ibrahimovici, miercuri, în meciul amical Suedia - Anglia, scor 4-2. Atacantul lui PSG a marcat un gol a marcat al patrulea său gol din "foarfecă" de la circa 30 de metri, din unghi, după o respingere greşită a portarului Ian Hart. Ibrahimovic este primul jucător din istorie care marchează 4 goluri împotriva Angliei, după 915 meciuri şi 140 de ani (1872-2012).

Portarul Joe Hart a respins o minge cu capul în afara careului, dar nu a reuşit decât să înalţe balonul. Ibrahimovici, aflat undeva în partea dreaptă a terenului, ţinând cont de sensul de atac al suedezilor, a lovit cu putere mingea din foarfecă, aceasta a descris o boltă şi a intrat în poartă.

Căpitanul Angliei, Steven Gerrard, aflat la selecţia cu numărul 100 în naţionala Angliei, a declarat că golul suedezului a fost "probabil cel mai frumos" pe care l-a văzut în viaţa sa.

Miercuri seară, Ibrahimovci a mai înscris în minutele '20, '78 şi '85, în timp ce pentru oaspeţi au punctat Welbeck '35 şi Caulker '39.

×