x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cesena confirmă interesul pentru Mutu.

Cesena confirmă interesul pentru Mutu.

28 Mai 2011   •   05:39
Cesena confirmă interesul pentru Mutu.

Directorul sportiv al gruparii italiene Cesena, Lorenzo Minotti, a confirmat ca Adrian Mutu constituie unul dintre obiectivele principale pentru perioada de transferuri din aceasta vara, mentionand ca atacantul roman ar putea reprezenta "pivotul" lotului, avand sansa intr-o zi de a deveni chiar antrenorul echipei, scrie Corriere Fiorentino.

Potrivit sursei citate, Lorenzo Minotti a precizat ca singura problema pare sa fie salariul jucatorului. "Afacerea e dificila, in special din cauza salariului jucatorului. Insa Adrian ramane unul dintre obiectivele noastre. In luna ianuarie, intre el si presedintele clubului s-a creat o legatura speciala, de respect si amicitie. Noi l-am cucerit cu proiectul nostru, iar acum dorim sa incercam din nou. Ideea noastra este sa construim o echipa tanara, iar Mutu ar putea fi «pivotul» grupului, jucatorul capabil sa-i ajute pe ceilalti sa creasca. Si in plus, tinand cont de faptul ca Mutu vrea sa se indrepte spre cariera de antrenor la finalul carierei, intr-o zi ar putea fi chiar aici, la Cesena", a mai spus Minotti.

Presa italiana a scris joi ca presedintele clubului Cesena, Igor Campedelli, s-ar afla la Bucuresti pentru a negocia un transfer al atacantului Fiorentinei, Adrian Mutu, care este dorit de clubul italian din iarna. Totodata, Campedelli l-ar fi urmarit si pe atacantul Marius Alexe de la Dinamo in finala Cupei Romaniei, pe care "alb-rosii" au pierdut-o, miercuri, in fata Stelei, scor 0-1.

Cesena si-a manifestat de mai multe ori interesul pentru Adrian Mutu in ultimele luni. In sezonul 2010/2011, Mutu a fost scos din lotul Fiorentinei timp de o luna, la 5 ianuarie, dupa ce a refuzat sa se antreneze pentru ca nu era lasat sa plece gratis la Cesena. Ulterior, Mutu a renuntat la colaborarea cu Ioan Becali si a sustinut o conferinta de presa in care si-a cerut scuze pentru problemele create oficialilor Fiorentinei, astfel ca a fost reprimit in lot si a ramas la gruparea toscana.

×
Subiecte în articol: adrian mutu fotbal international cesena