x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Chelsea, din nou în semifinalele Ligii Campionilor, Mourinho, din nou arogant

Chelsea, din nou în semifinalele Ligii Campionilor, Mourinho, din nou arogant

09 Apr 2014   •   09:55
Chelsea, din nou în semifinalele Ligii Campionilor, Mourinho, din nou arogant

Chelsea a întors rezultatul din tur, 1-3, înregistrat săptămâna trecută, pe terenul lui PSG, calificâdu-se în semifinalele Ligii Campionilor. La finalul unui joc câştigat cu 2-0 (goluri Schuerrle - 32 şi Demba Ba - 87), în care parizienii şi-au demonstrat dependenţa de Ibrahimovic şi în care londonezii au mai lovit de două ori bara, Jose Mourinho a declarat că elevii săi i-au urmat cu exactitate indicaţiile şi au reuşita performanţa pe care o consideră însă una normală.

"Am urmat un plan şi l-am îndeplinit. Sunt foarte fericit pentru acest rezultat, este o performanţă bună. Sunt mai reţinut deoarece este doar o victorie. În istoria sa, Chelsea a jucat deja multe semifinale şi nu mai este nimic extraordinar. Am reuşit să întoarcem rezultatul după înfrângerea din tur, un lucru întotdeauna foarte dificil de realizat", a declarat Mourinho la finalul jocului de pe Stamford Bridge.

Tehnicianul lusitan a ţinut să evidenţieze prestaţia lui Demba Ba, autorul golului calificării, în minutul 87 al întâlnirii de pe Stamford Bridge. "Jucătorii au sărbătorit zece minute calificarea, nu au încetat să sară de bucurie. Sunt mulţumit pentru Ba, un băiat bun, pozitiv. Cred că a contat mult şi faptul că am preferat să-l introduc pe el în teren înaintea lui Torres. A fost un gol important pentru el şi pentru club, iar entuziasmul său a fost fantastic. Le-a pus celor de la PSG probleme cu care nu erau obişnuiţi", a spus The Special One.

Mourinho consideră, totodată, că în acest stadiu al competiţiei adversara nu mai contează, deoarece toate echipele calificate sunt foarte puternice. "Suntem în semifinale şi se poate întâmpla orice. Ne aşteaptă adversare foarte puternice. Real, Atletico, Bayern, Barcelona. Care dintre ele? Nu este important. Avem un spirit special şi nu suntem la potenţialul nostru maxim. Va trebui să profităm de moment, aşa cum am făcut-o acum", a conchis antrenorul lui Chelsea.

×