x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Chivu, lăudat de presa italiană după victoria cu Sampdoria

Chivu, lăudat de presa italiană după victoria cu Sampdoria

28 Feb 2011   •   12:13
Chivu, lăudat de presa italiană după victoria cu Sampdoria

Site-ul tuttomercatoweb.com a scris că fundaşul Cristian Chivu s-a apărat bine în partida pe care echipa Internazionale Milano a câştigat-o, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0, în faţa formaţiei Sampdoria Genova, în etapa a XXVII-a a campionatului Italiei.

Sursa citată i-a acordat nota 6,5 internaţionalului român. "Chivu s-a apărat bine şi Mannini l-a pus rareori în dificultate", a scris tuttomercatoweb.com.

Agenţia Datasport l-a notat cu 6 pe Chivu. "Chivu şi-a făcut treaba în banda stângă. După coşmarul Robben, românul nu a mai riscat nimic", a scris Datasport.

Site-ul calciomercato.it i-a acordat nota 5,5 fundaşului român. "Cu Mannini mereu în coastă, Chivu mai mult s-a apărat decât să urce în ofensivă", a scris calciomercato.it.

Cristian Chivu a fost integralist în partida pe care echipa Internazionale Milano a câştigat-o, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0, în faţa formaţiei Sampdoria Genova, în etapa a XXVII-a din Serie A. Internaţionalul român a revenit după o suspendare de patru etape.

×