x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Clujenii au scăpat de Ribery! Francezul s-a accidentat grav şi ratează meciul cu CFR

Clujenii au scăpat de Ribery! Francezul s-a accidentat grav şi ratează meciul cu CFR

23 Sep 2010   •   00:00
Clujenii au scăpat de Ribery! Francezul s-a accidentat grav şi ratează meciul cu CFR
Sursa foto: /Reuters

Vedeta echipei Bayern Munchen, Franck Ribery, va fi indisponibil cel puţin o lună din cauza unei accidentări la glezna dreaptă suferită în timpul meciului de campionat disputat marţi, la Hoffenheim.

"Ribery a suferit o ruptură la ligamentul exterior de la glezna dreaptă, care nu necesită o intervenţie chirurgicală. Jucătorul este nevoit să stea cu piciorul în ghips zece zile, după care va începe recuperarea. El va reveni la antrenamente în a doua parte a lunii octombrie", a informat staff-ul medical al bavarezilor.

Astfel, cel mai periculos jucător al campioanei Germaniei şi al naţionalei Franţei va rata partida cu CFR Cluj din Grupa E a Ligii Campionilor, care se va juca la 19 octombrie, pe "Allianz Arena", respectiv cea  cu România din Grupa D a preliminariilor Euro 2012, programată la Paris, pe 9 octombrie. De altfel, francezul nu intra în calculele lui Laurent Blanc pentru jocul cu tricolorii. El mai are de ispăşit încă o etapă de suspendare din cele trei dictate împotriva sa de federaţia franceză după scandalul de la CM 2010 când a participat la o grevă a jucătorilor.

Starul francez se află a doua accidentare mai gravă din ultimul an, după cea la genunchi suferită anul trecut, tot în luna septembrie, care l-a ţinut departe de gazon până în ianurie 2010.

×
Subiecte în articol: stiri