x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international CM 2014. Golul lui Messi a generat 236.000 de mesaje pe Twitter într-un singur minut!

CM 2014. Golul lui Messi a generat 236.000 de mesaje pe Twitter într-un singur minut!

17 Iun 2014   •   11:37
CM 2014. Golul lui Messi a generat 236.000 de mesaje pe Twitter într-un singur minut!

Golul marcat de starul argentinian Lionel Messi în partida cu Bosnia-Herţegovina, din cadrul Grupei F a Cupei Mondiale 2014, a generat 236.000 de mesaje într-un minut, pe reţeaua de socializare Twitter.

Conform Federaţiei Internaţionale de Fotbal, 10 milioane de utilizatori Twitter au scris la un moment dat despre turneul final, ceea ce transformă Mondialul brazilian în cel mai discutat subiect de pe reţeaua de microblogging, cu peste 6,4 milioane de tweet-uri expediate.

Pe de altă parte, FIFA a constatat o creştere notabilă a numărului de bilete de intrare pierdute sau furate şi, din această cauză, a solicitat fanilor prezenţi în Brazilia să considere tichetele de meci drept obiecte de valoare şi să le trateze la fel ca pe paşapoarte.

Deşi nu există o cifră exactă a numărului de bilete contrafăcute sau furate, numărul tichetelor asupra cărora s-a intervenit în vederea falsificării se situează între 40 şi 50, conform unor surse oficiale. În orice caz, este vorba de falsuri "de calitate foarte bună", conform unui comunicat al FIFA.

×
Subiecte în articol: CM brazilia twitter messi mesaje