x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international CM 2014. Soţia şi copiii fostului internaţional englez Ian Wright, luaţi ostatici în timpul unui jaf

CM 2014. Soţia şi copiii fostului internaţional englez Ian Wright, luaţi ostatici în timpul unui jaf

19 Iun 2014   •   14:45
CM 2014. Soţia şi copiii fostului internaţional englez Ian Wright, luaţi ostatici în timpul unui jaf

Fostul internaţional englez Ian Wright, aflat în Brazilia unde acoperă Cupa Mondială de fotbal în calitate de consultant pentru un post de televiziune britanic, a fost constrâns să revină de urgenţă în Anglia, după ce a aflat că familia sa, aflată în Anglia, a fost luată ostatică.

Potrivit tabloidului The Sun, soţia şi copii lui Wright au fost atacaţi de patru indivizi care au pătruns în locuinţa lor în scop de jaf. Unul dintre atacatori i-a pus cuţitul la gât soţiei lui Wright, în timp ce un altul a ameninţat că le va tăia degetele copiilor.

Scotland Yard-ul a deschis o anchetă pentru a-i prinde pe tâlhari, descrişi ca fiind patru bărbaţi de culoare, cu vârste cuprinse între 18 şi 25 ani, având accent londonez.

În vârstă de 50 ani, Ian Wright a disputat 33 de meciuri (9 goluri) pentru reprezentativa Angliei, iar la nivel de club a petrecut cea mai importantă parte a carierei sale la Arsenal Londra, cu care a cucerit titlul de campion în Premier League, două Cupe ale Angliei, o Cupă a Ligii engleze, dar şi Cupa Cupelor (1994).

×