x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Contra: "E crucial meciul cu Albania, o echipă greu de învins"

Contra: "E crucial meciul cu Albania, o echipă greu de învins"

31 Aug 2010   •   00:00

Veteranul Cosmin Contra îşi avertizează mai tinerii coechipieri de la naţională că reprezentativa Albania, primul adversar al tricolorilor din campania de calificare pentru Euro 2012, nu trebuie văzută ca o echipă slabă şi uşor de învins.

"Sunt un tip realist, mă gândesc doar la aceste două meciuri, cu Albania şi Belarus. Accidentarea lui Săpunaru a însemnat pierderea unui jucător cu experienţă, iar selecţionerul a apelat la mine. Cred că am fost convocat pentru experienţa mea să ajut echipa. Îmi doresc foarte mult să începem bine aceste preliminarii. E foarte greu dacă începi prost, aşa că trebuie să fim atenţi. Meciul de vineri e crucial, eu am jucat cu Albania acum două preliminarii, ştiu ce echipă sunt, ce jucători ambiţioşi au. E o echipă greu de învins, în ultimii ani majoritatea jucătorilor evoluează în campionate puternice din Europa", a spus Contra în cadrul unei conferinţe de presă.

"Să nu credem că Albania e o echipă slabă, uşor de învins. Doar prin muncă, sacrificiu şi respect pentru adversar avem şanse să progresăm. Întotdeauna la Piatra Neamţ am fost primiţi bine, sperăm să fie aceeaşi atmosferă bună. Avem mare nevoie de suporteri să încurajeze echipa, sunt jucători care vor debuta", a mai spus internaţionalul român.

Răzvan Cociş vrea şi el un debut perfect în preliminarii. "Suntem bine, ne pregătim, suntem conştienţi că începe un drum nou. Am început mai devreme prin faptul că avem selecţioner nou, am avut nişte amicale. Acum începe treaba serioasă. Avem două meciuri pe care dacă le câştigăm, vom aborda cu un moral bun restul. Putem câştiga aceste două partide, e important să scoatem maximum din confruntările cu Albania, Belarus, Luxemburg", a spus Cociş în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă.

×
Subiecte în articol: echipa nationala