x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cristiano Ronaldo este de aur: A devenit cel mai bun marcator din istoria Primerei!.

Cristiano Ronaldo este de aur: A devenit cel mai bun marcator din istoria Primerei!.

22 Mai 2011   •   06:31

Starul lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a intrat in istoria fotbalului spaniol dupa ce a reusit sa inscrie si in ultima etapa din Primera Division contra Almeriei, scor 8-1, devenind cel mai bun marcator din istoria Spaniei!

Atacantul portughez a deschis scorul in minutul 4 si a marcat in minutul 77 pentru 7-1, ajungand la 40 de goluri reusite intr-un singur sezon de Primera Division, ceea ce reprezinta un nou record de eficacitate pentru campionatul iberic.

Ronaldo i-a depasit pe legendarii Hugo Sanchez (Real Madrid, 1989-1990) si pe Telmo Zarra (Athletic Bilbao, 1950-1951), care s-au oprit la 38 de goluri.

Totusi, cotidianul Marca l-a creditat pe Cristiano Ronaldo cu 41 de goluri dupa ce au trecut in contul lui CR7 si golul din lovitura libera inscris in partida cu Real Sociedad. Liga spaniola l-a trecut drept marcator pe Pepe, ceea l-a facut pe Ronaldo sa glumeasca pe seama acestui subiect. "Unii spun ca am marcat 41 de goluri, altii 40. Ei bine, I-am «donat» un gol lui Pepe. Sunt generos fata de colegii mei pentru ca si ei sunt la fel cu mine. De altfel, tin sa le dedic lor titlul de golgeter. Era un obiectiv pentru mine, dar nu o obsesie".

×