x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cristiano Ronaldo - I-am obişnuit rău pe oameni, marcând prea multe goluri

Cristiano Ronaldo - I-am obişnuit rău pe oameni, marcând prea multe goluri

17 Feb 2016   •   09:45
Cristiano Ronaldo - I-am obişnuit rău pe oameni, marcând prea multe goluri

Internaţionalul portughez Cristiano Ronaldo, atacantul echipei spaniole de fotbal Real Madrid, consideră că i-a "obişnuit rău" pe oameni, dar şi pe ziarişti, marcând prea multe goluri, iar atunci când nu o face devine ţinta criticilor.

"I-am obişnuit rău pe oameni. Sunt ca şi copiii, când le oferi totul, ei plâng atunci când nu le mai dai ceea ce îşi doresc. Ziariştii nu plâng, însă este acelaşi lucru. Când marchezi mai puţin, ei scriu că ceva nu merge. Sper să continui la fel de 'rău' până la finalul sezonului", a declarat starul lusitan, autorul a 32 de goluri în 30 de meciuri disputate pentru Real de la debutul sezonului, în toate competiţiile.

Chestionat în legătură cu maniera în care rivalul său argentinian, Lionel Messi, a executat lovitura de la 11 metri în cursul meciului dintre FC Barcelona şi Celta Vigo, pasându-i uruguayanului Luis Suarez pentru ca acesta să facă tripla, Cristiano Ronaldo a răspuns: "O să fiu foarte scurt şi conchis: ştiu de ce a făcut Messi acest lucru, mai multe nu spun. Credeţi ce doriţi acum".

Portughezul a declarat că se simte în continuare "fericit" la Real Madrid, club la care evoluează din anul 2009 şi pentru care a marcat 345 de goluri în 330 de partide disputate până acum în tricoul grupării de pe Santiago Bernabeu, cu o medie de peste un gol pe meci.

"Cum să nu fiu fericit? Sunt înconjurat de afecţiune, joc la cel mai bun club din lume şi marchez goluri. Nu pot să fiu mai fericit", a conchis Ronaldo. AGERPERS

×