x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cristiano Ronaldo: "Real Madrid nu a câştigat niciodată cinci titluri într-un an"

Cristiano Ronaldo: "Real Madrid nu a câştigat niciodată cinci titluri într-un an"

17 Dec 2017   •   14:00
Cristiano Ronaldo: "Real Madrid nu a câştigat niciodată cinci titluri într-un an"

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo, autorul golului victoriei echipei sale, Real Madrid, în finala Cupei Mondiale a cluburilor de fotbal, împotriva formaţiei Gremio Porto Alegre, a subliniat că gruparea spaniolă nu a mai câştigat niciodată până acum cinci trofee într-un singur an, informează agenţiile EFE şi AFP.

Cvintuplu câştigător al Balonului de Aur, Ronaldo a marcat singurul gol al finalei de la Abu Dhabi în urma unei lovituri libere pe care a executat-o perfect, în minutul 53.

Graţie acestui succes, Real Madrid reuşeşte în performanţă istorică, trecându-şi în palmares al cincilea trofeu din acest an, după titlul de campioană a Spaniei, Liga Campionilor şi Supercupele Europei şi Spaniei.

Pentru antrenorul madrilenilor, francezul Zinedine Zidane, acesta este al 8-lea titlu cucerit de la instalarea sa la conducerea tehnică a lui Real, în urmă cu mai puţin de doi ani.

"Sunt foarte mulţumit că am câştigat acest trofeu pe care ni-l doream. Real Madrid nu a câştigat niciodată cinci titluri într-un an şi suntem foarte fericiţi", a declarat starul lusitan, care a reuşit cu această ocazie al şaptelea său gol la Mondialul cluburilor, egalându-l pe brazilianul Pele, care a înscris acelaşi număr de goluri pentru FC Santos în Cupa Intercontinentală.

Cristiano Ronaldo, comparat de preşedintele lui Real Madrid cu legendarul Alfredo di Stefano, a afirmat totodată că doreşte să îşi încheie cariera la clubul din capitala Spaniei, după ce presa iberică a speculat pe tema unei posibile sale plecări la finalul sezonului.

"Mi-aş dori foarte mult să mă retrag de la Real Madrid, dar nu depinde de mine. De mine depinde doar ceea ce fac pe terenul de joc. Eu nu sunt conducătorul clubului. Eu îmi fac doar bine treaba pe teren, iar restul nu depinde de mine. Vom vedea ceea ce va fi", a spus portughezul.
AGERPRES

×