x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cristiano Ronaldo s-a antrenat separat de coechipierii săi din naționala Portugaliei

Cristiano Ronaldo s-a antrenat separat de coechipierii săi din naționala Portugaliei

04 Oct 2017   •   16:10
Cristiano Ronaldo s-a antrenat separat de coechipierii săi din naționala Portugaliei

Cristiano Ronaldo s-a antrenat miercuri separat de coechipierii săi din naţionala Portugaliei, care va întâlni Andorra, apoi Elveţia, în ultimele două meciuri din preliminariile Mondialului de fotbal 2018, a anunţat Federaţia portugheză de fotbal, fără să precizeze motivul. 

La începutul şedinţei matinale efectuate la centrul de antrenament al echipei Portugaliei, situat în vestul Lisabonei, atacantul vedetă al lui Real Madrid a alergat puţin şi a lovit câteva mingi împreună cu un fizioterapeut, a constat un fotoreporter AFP. 

Cvadruplul câştigător al Balonului de Aur a jucat duminica trecută tot meciul din La Liga pe care Real Madrid l-a câştigat în faţa lui Espanyol Barcelona (2-0). Şi chiar dacă nu a marcat niciun gol în campionat în acest sezon, el a reuşit o dublă săptămâna trecută în Liga Campionilor, în victoria obţinută de madrileni pe terenul Borussiei Dortmund (3-1). 

În grupa B a zonei europene a preliminariilor Mondialului 2018, Portugalia se va deplasa sâmbătă în Andorra, după care marţi va juca la Lisabona cu Elveţia. 

Campionii europeni en titre, care se află pe locul 2 în grupa lor, la 3 puncte de Elveţia, trebuie să câştige aceste ultime două meciuri pentru a se califica direct la Cupa Mondială de anul viitor din Rusia.

AGERPRES

×