x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Culio şi Stancu au debutat cu victorie la Galatasaray (video)

Culio şi Stancu au debutat cu victorie la Galatasaray (video)

24 Ian 2011   •   00:21
Culio şi Stancu au debutat cu victorie la Galatasaray (video)

Juan Culio şi Bogdan Stancu au jucat în această seară în primul meci oficial pentru noua lor echipă, Galatasaray, care a trecut cu 1-0 de Sivasspor, în etapa a 18-a a campionatului turc. Culio a fost integralist, în timp ce Stancu a fost primul jucător introdus de Hagi după pauză, în minutul 58, în locul lui Colak.

Songurul gol al întâlnirii a fost marcat de Servet Cetin, în minutul 70. În urma acestui rezultata, Galatasaray a urcat pe locul 7 în clasament, cu 26 de puncte.

"Vreau să-mi felicit jucătorii pentru că au dat totul. S-au sacrificat pentru echipă şi chiar dacă am învins la limită, cu 1-0, e o victorie importantă. Jocul a avut un ritm ridicat, fotbaliştii aduşi de curând, Stancu, Kazim, Culio s-au integrat bine. Ştiam că ne aşteaptă un meci dificil, contra unui adversar foarte bun şi agresiv, a fost un meci greu, dar noi am jucat cu răbdare şi ne-am atins, în cele din urmă, scopul. Cred că suntem pe drumul cel bun. Am spus încă de anul trecut că avem nevoie de timp pentru a intra în formă, iar astăzi mi-a plăcut atitudinea jucătorilor", a spus Hagi după meci, conform ajansspor.com.

×