x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Steaua - Osmanlispor 2-1. Cum a motivat Reghecampf echipa la pauză: "Doar atât le-am zis"

Steaua - Osmanlispor 2-1. Cum a motivat Reghecampf echipa la pauză: "Doar atât le-am zis"

24 Noi 2016   •   22:35
Steaua - Osmanlispor 2-1.  Cum a motivat Reghecampf echipa la pauză: "Doar atât le-am zis"

Laurențiu Reghecampf a fost foarte fericit după prima victorie în actuala ediție a Europa League, 2-1 cu Osmanlispor, și a dezvăluit ce le-a transmis propriilor jucători la pauză, când scorul era 0-1.

"În prima repriză nu-mi recunoșteam jucătorii. Greșeam pase simple, dădeam mingea ușor afară. Au fost multe faze pe care nu pot să mi le explic. Mă bucur că schimbările făcute la pauză ne-au ajutat. Suntem bucuroși.

Toșca a făcut un meci foarte bun azi. Avem un colectiv foarte bun, cu jucători care înțeleg tot ce trebuie. La pauză am încercat să-i motivez, să le spun ce am greșit în prima repriză. Le-am zis că mai rău ca în prima repriză nu putem juca. Mă bucur că au înțeles și în repriza a doua au intrat cum trebuie", a declarat Reghecampf la TV Sport ro.

"Mergem la Villarreal să ne calificăm, dar obiectivul principal rămâne câștigarea campionatului. Mai avem foarte multe probleme de rezolvat" Laurențiu Reghecampf

×