x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Dan Petrescu nu pleacă la Chelsea: "Sunt măgulit, dar rămân la Kuban!".

Dan Petrescu nu pleacă la Chelsea: "Sunt măgulit, dar rămân la Kuban!".

27 Mai 2011   •   06:21
Dan Petrescu nu pleacă la Chelsea: "Sunt măgulit, dar rămân la Kuban!".

Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, joi, ca ar fi magulit daca ar fi adevarate informatiile potrivit carora se afla pe o lista scurta cu antrenori doriti de gruparea Chelsea, insa a mentionat ca "toate gandurile" sale se indreapta spre Kuban Krasnodar, informeaza site-ul sport-express.

"Nu stiu cat de adevarate sunt informatiile potrivit carora numele meu apare pe o lista scurta cu antrenori doriti de Chelsea, dar, daca este asa, atunci cred ca orice antrenor ar fi magulit. Am spus de multe ori pana acum, Chelsea detine un loc special in inima mea, am multe amintiri frumoase de la aceasta echipa. Cu toate acestea, vreau sa fiu inteles corect: posibilul interes al londonezilor pentru mine este magulitor, insa nimic mai mult. Toate gandurile mele se indreapta spre Kuban si atat", a declarat Dan Petrescu, citat de site-ul rus sport-express.ru.

Potrivit sursei citate, Dan Petrescu este unul dintre candidatii pentru postul de antrenor al echipei Chelsea, in locul italianului Carlo Ancelotti, care a fost demis in urma cu cateva zile.

Petrescu, in varsta de 43 de ani, este din sezonul trecut antrenorul echipei Kuban Kransnodar, formatia nou-promovata care s-a dovedit a fi revelatia sezonului in campionatul rus, unde ocupa locul trei, la un punct de liderul TSKA Moscova.

Printre candidatii la conducerea tehnica a formatiei engleze se afla si antrenorul rus Serghei Slutski, de la TSKA Moscova.

Tehnicianul Carlo Ancelotti a fost demis de la echipa Chelsea Londra, care nu a castigat niciun trofeu in acest sezon, dar a ocupat locul doi in campionatul Angliei, au anuntat, duminica, oficialii gruparii londoneze. Italianul a fost demis la cateva ore dupa ultimul meci al echipei Chelsea in campionat, scor 0-1, cu Everton. Chelsea a incheiat la noua puncte in urma campioanei Manchester United.

×