x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Dezvăluire-şoc a unui jucător de la Deportivo: "Valencia a vrut să ne ajute! N-am putut noi!".

Dezvăluire-şoc a unui jucător de la Deportivo: "Valencia a vrut să ne ajute! N-am putut noi!".

22 Mai 2011   •   11:49
Dezvăluire-şoc a unui jucător de la Deportivo: "Valencia a vrut să ne ajute! N-am putut noi!".

Fotbalistul formatiei Deportivo La Coruna, Michel Herrero, a declarat ca a vorbit cu fostii sai coechipieri de la Valencia sa ajute echipa sa pentru a nu retrograda, insa, desi a vazut ca Valencia a jucat la jumatate din randament, nu s-a reusit salvarea.

"Am vorbit cu fostii mei colegi de la Valencia si i-am rugat sa ne ajute. Am vazut ca au jucat mai usor, pareau ca vor sa ne ajute, dar ei nu puteau sa-si bage mingea in propria poarta. Ei au vrut, noi n-am putut. Toti suntem vinovati de retrogradare!" , a afirmat Michel.

Deportivo La Coruna, echipa cunoscuta in anii '90 ca SuperDepor, campioana a Spaniei in 2000 si semifinalista Champions League in 2004, a retrogradat, sambata, in a doua liga spaniola dupa 20 de ani, fiind invinsa pe teren propriu, cu scorul de 2-0, de Valencia.

Potrivit presei spaniole, Valencia intra in istoria formatiei Deportivo ca o adevarata "bestie neagra", dupa ce in 1994, un penalty executat de Djukic si aparat de González in ultimele minute a facut ca Depor sa piarda titlul de campioana a Spaniei in favoarea Barcelonei.

×