x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Diego Forlan a reuşit prima "dublă" a turneului final

Diego Forlan a reuşit prima "dublă" a turneului final

17 Iun 2010   •   00:00
Diego Forlan a reuşit prima "dublă" a turneului final
Sursa foto: /Reuters

Atacantul echipei naţionale a Uruguayului, Diego Forlan, a devenit primul jucător care a marcat două goluri într-un meci la actuala ediţie a Cupei Mondiale, în partida cu reprezentativa Africii de Sud, scor 3-0. "Important nu este că am marcat două goluri, ci că am obţinut victoria. Această victorie este a întregului grup, iar golul este treaba atacanţilor. Deja reuşisem un meci bun împotriva Franţei, iar acum a venit şi prima victorie în urma unui joc colectiv solid. Sunt extrem de fericit", a spus Forlan, care a fost desemnat şi omul meciului.

De partea cealaltă, selecţionerul brazilian al Africii de Sud, Carlos Alberto Pareira, l-a acuzat pe arbitrul elveţian Massimo Busacca pentru înfrângerea echipei sale, cu referire la faza în care portarul Itumeleng Khune a fost eliminat după o intervenţia asupra lui Luis Suarez şi s-a acordat lovitură de pedeapsă.

"Scorul nu reflectă realitatea din teren. Uruguayul are o echipă foarte bună, cu jucători excepţionali precum Forlan. Dar în primul rând ei formează o echipă solidă. Experienţa a făcut diferenţa în momentele importante ale întâlnirii. Calificarea nu este pierdută, totul se va juca în ultima etapă şi se poate decide la diferenţa de goluri. Suntem obligaţi să învingem Franţa. În ceea ce-l priveşte pe arbitrul Massimo Busacca, a fost cea mai slabă prestaţie a unui cavaler al fluierului la această Cupă Mondială. El nu merita să fie aici", a spus Pareira.

×
Subiecte în articol: cm2010