x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Dumitrescu după eşecul cu Liverpool: "Rezultatul este unul nedrept!"

Dumitrescu după eşecul cu Liverpool: "Rezultatul este unul nedrept!"

17 Sep 2010   •   00:00
Dumitrescu după eşecul cu Liverpool: "Rezultatul este unul nedrept!"
Sursa foto: /Intact Images

Antrenorul echipei Steaua, Ilie Dumitrescu, a calificat drept nedrept rezultatul din meciul cu Liverpool, scor 1-4, în grupa K a Ligii Europa, apreciind că formaţia sa a început jocul cu un handicap, după golul din primul minut, şi că un moment important a fost penalty-ul acordat englezilor.

"Consider că este nedrept, nu a fost simplu să intri în joc cu un gol încă din primul minut, un gol cadou. Însă, echipa a reacţionat bine şi am reuşit să ne revenim. Am încercat în repriza a doua să aduc mai multă mobilitate în linia de mijloc, cu Răduţ şi Bănel Nicoliţă. Diferenţa s-a făcut la acel penalti. Nu am ce să-mi reproşez după acest joc. Nu este simpu să intri în primele minute cu un handicat, dar am reacţionat foarte bine. Am pierdut trei puncte în această grupă, în deplasare, dar trebuie să privim înainte, mai sunt multe meciuri în grupă", a spus Ilie Dumitrescu.

Tehnicianul a adăugat că pe final a fost o scădere în jocul formaţiei sale, fotbaliştii săi comiţând mai multe greşeli personale. "Pe final a fost o scădere, am intrat în repriza a doua şi am vrut să forţăm să egalăm, dar pe final au fost nişte nesincronizări, nişte greşeli personale. Am încercat să scoatem ceva de la Liverpool, să scoatem un rezultat pozitiv, păcat pentru acest rezultat", a mai spus Ilie Dumitrescu.

Formaţia Steaua Bucureşti a debutat cu un eşec în ediţia 2010/2011 a grupelor Ligii Europa, după ce a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 4-1 (1-1), de echipa engleză FC Liverpool, în prima etapă a grupei K.

×
Subiecte în articol: europa league