x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Echipa lui Boloni, "în groapă" după o nouă înfrângere

Echipa lui Boloni, "în groapă" după o nouă înfrângere

13 Mar 2011   •   12:35
Echipa lui Boloni, "în groapă" după o nouă înfrângere
156016-153101-boloni.jpgPreşedintele clubului RC Lens, Gervais Martel, a declarat, sâmbătă seară, după eşecul din meciul cu Toulouse, scor 0+1, că i-a spus antrenorului Ladislau Boloni că echipa "este în groapă, iar mai jos este sicriul", informează presa franceză.

"Am fost o echipă de nerecunoscut, nu am câştigat nici un duel, nu am făcut nici o recuperare. Am fost anesteziaţi. I-am spus antrenorului că suntem în groapă. Iar mai jos e sicriul. Am jucat ca nişte bătrânei şi nu aveam drept adversar echipa Braziliei. La dracu', eram pe Bollaert, în faţa unui public extraordinar şi jucătorii nu aveau entuziasm. La dracu', trebuie să ne trezim" , a declarat Gervais Martel după meci.

La rândul său, Boloni a declarat că se aştepta ca jucătorii săi să aibă caracter de războinici:  "Nu a fost cazul, sunt dezamăgit. Am început rău şi am făcut multe greşeli tehnice. Toulouse a câştigat pentru că noi am fost prea naivi, în situaţia noastră ar fi trebuit să fim mai decişi. Cred că ne lipsesc valorile individuale. În această seară nu am avut o soluţie miraculoasă pentru a-i mobiliza pe jucători".

RC Lens a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 de FC Toulouse, într-un meci din etapa a 27-a a campionatului Franţei. Lens ocupă penultimul loc în clasament, cu 25 de puncte.

×
Subiecte în articol: ladislau boloni fotbal international