x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Edoardo Roja despre Radu Ştefan: "A greşit la un gol!"

Edoardo Roja despre Radu Ştefan: "A greşit la un gol!"

20 Ian 2011   •   12:33
Edoardo Roja despre Radu Ştefan: "A greşit la un gol!"

Antrenorul echipei Lazio Roma, Edoardo Reja, a declarat, miercuri seară, după eliminarea din optimile de finală ale Cupei Italiei, scor 1-2 cu AS Roma, că fundaşul Ştefan Radu a greşit la un al gol al adversarilor, la cealaltă reuşită a lor vina aparţinându-i la Stephan Lichtsteiner.

"Ştefan Radu a greşit la un singur gol. La celălalt gol vina îi aparţine lui Lichtsteiner. Meritam mai mult în această întâlnire, deoarece am fost mai alerţi decât adversarii. În meciurile cu noi, Roma are mereu episoade favorabile", a spus Reja.

Publicaţiile Corriere dello Sport, Il Sussidiario şi site-urile tuttomercatoweb.com, sportevai.it şi romatoday.it l-au notat cu 5 pe fundaşul român. "Radu a comis un fault dur, dar a scăpat fără eliminare. A făcut totul bine până în minutul 77, atunci când Menez a scăpat de el şi a pasat decisiv pentru golul lui Simplicio", a scris Corriere dello Sport.

"Românul a făcut un fault grosolan asupra lui Burdisso şi are pe conştiinţă golul victoriei Romei", a notat Il Sussidiario.

"Revenit pe teren după câteva zile în care a avut febră, Radu a făcut un pas înapoi în ceea ce priveşte prestaţiile sale. Când a avut balonul la picior nu a accelerat, iar la golul doi al Romei a fost inexistent", a scris tuttomercatoweb.com.

"În prima repriză românul şi-a făcut treaba şi l-a blocat pe De Rossi. Apoi a apus şi Roma a înscris golul de 2-1", a notat sportevai.it.

"Radu a fost nervos, iar golul doi al Romei s-a lăsat uşor păcălit", a scris romatoday.it.

În schimb, site-uri newnotizie.it i-a acordat nota 4,5 lui Ştefan Radu. "Excesul de zel l-a făcut să greşească la golul lui Simplicio", a scris sursa citată.

Ştefan Radu a fost integralist şi a primit un cartonaş galben în partida pe care echipa Lazio Roma a pierdut-o, miercuri, în deplasare, scor 1-2, în faţa formaţiei AS Roma, în optimile de finală ale Cupei Italiei.

×