x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international El Clasico a început: Autocarul lui Real, atacat cu pietre la Barcelona!

El Clasico a început: Autocarul lui Real, atacat cu pietre la Barcelona!

29 Noi 2010   •   11:14
El Clasico a început: Autocarul lui Real, atacat cu pietre la Barcelona!

Autocarul echipei Real Madrid a fost atacat cu pietre, duminică seară, în faţa hotelului din Barcelona unde a fost cazată delegaţia madrilenă inainte de marele derby cu Messi şi Compania, programat în această seară seară, de la ora 22:00, pe stadionul Nou Camp.

Potrivit agenţiei France Presse, care citează ziarul El Mundo, un grup de ultraşi ai Barcelonei au aruncat cu pietre asupra autocarului în care se aflau jucătorii, antrenorul Jose Mourinho şi ceilalţi membrii ai staff-ului lui Real Madrid. Interesant este că hotelul unde stau Cristiano Ronaldo şi colegii săi nu este păzit de poliţie.

Un geam al autocarului a fost spart de o piatră, însă nicio persoană nu a fost rănită, a anunţat Marca.

De asemenea, asupra autocarului "albilor" s-a aruncat şi cu ouă, conform imaginilor difuzate de postul de televiziune Canal Plus. În schimb, site-ul oficial al Realului nu a raportat nici un incident, mulţumindu-se să indice că circa 1.000 de suporteri "şi-au arătat afecţiunea faţă de jucători în apropiere de hotel", după "spectaculoasa" primire de la aeroportul din Barcelona, unde peste 2.000 de fani madrileni i-au întâmpinat pe favoriţii lor.

×