x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international EURO 2016. Presa greacă îi trimite pe jucători "la pescuit", după eşecul din Insulele Feroe din preliminarii

EURO 2016. Presa greacă îi trimite pe jucători "la pescuit", după eşecul din Insulele Feroe din preliminarii

14 Iun 2015   •   16:59
EURO 2016. Presa greacă îi trimite pe jucători "la pescuit", după eşecul din Insulele Feroe din preliminarii
Sursa foto: uefa.com

Presa din Grecia îi trimite "la pescuit" pe fotbaliştii naţionalei acestei ţări după eşecul (1-2) suferit sâmbătă cu Insulele Feroe, în deplasare, în Grupa F a preliminariilor Euro 2016, din care face parte şi România, scrie site-ul UEFA.

Presa elenă este nemiloasă cu jucătorii după al doilea eşec întregistrat de fosta campioană europeană în faţa Insulelor Feroe în aceste preliminarii. Într-o grupă în care "tricolorii" sunt lideri, Grecia este lanterna roşie, cu 2 puncte. Feroe ocupă locul 4, cu 6 puncte, cele obţinute în meciurile cu naţionala elenă.

GoalNews scrie: "Naţionala a fost umilită a doua oară de vioii amatori din Feroe. Aproape toţi jucătorii au părut nepăsători, doar (Sotiris) Ninis şi (Sokratis) Papastathopoulos au făcut un efort". SportDay titrează "Mergeţi la pescuit!", adăugând: "Prăbuşirea fotbalului grec nu se mai termină".

"Grexit şi umilinţă", scrie LiveSport, explicând: "Grecia a ajuns bătaia de joc a lumii fotbalului cu a doua ei înfrângere în faţa Insulelor Feroe. Mai rău nu se poate. Jucătorii au fost tragici în ultima lor încercare de a rămâne în lupta pentru un bilet la turneul final din Franţa şi i-au făcut pe adversarii lor să pară precum (Cristiano) Ronaldo şi (Lionel) Messi".  

Sursa - Agerpres.ro

×
Subiecte în articol: Insulele feroe grecia infrangere euro 2016