x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Fanul care a intrat în vestiarul Angliei, eliberat pentru 55 de euro

Fanul care a intrat în vestiarul Angliei, eliberat pentru 55 de euro

21 Iun 2010   •   00:00
Fanul care a intrat în vestiarul Angliei, eliberat pentru 55 de euro
Sursa foto: /Reuters

Suporterul englez care a intrat în vestiarul naţionalei Albionului după meciul cu Algeria (0-0) şi a fost arestat la Cape Town pentru "încălcarea proprietăţii" a fost eliberat după ce a plătit o cauţiune de 55 de euro, a anunţat poliţia sud-africană.

"Suporterul englez Pavlos Joseph, 32 de ani, a compărut în faţa unui tribunal special din Cape Town, în această după-amiază (n.r. - duminică), pentru încălcarea proprietăţii. El a fost eliberat în schimbul unei cauţiuni de 500 de ranzi (55 de euro) şi va compărea din nou, luni, la ora 8:00 (n.r. - 9:00 ora României) pentru a fi judecat", se arată într-un comunicat al Poliţiei, semnat de purtătorul de cuvânt Sally de Beer.

Pavlos Joseph (foto, centru) a declarat pentru publicaţia Sunday Mirror că a ajuns la vestiare în timp ce căuta toaleta, la stadionul din Cape Town, unde a jucat Anglia. Fanul a dat "nas în nas" cu David Beckham, care l-a întrebat: "Cine eşti?", la care acesta a răspuns: "Mă numesc Pavlos şi caut toaleta".

"Nimeni nu mi-a spus nimic, iar eu mă gândeam, ce am de pierdut? Sunt în vestiarul englez, de ce să nu spun ceva? L-am privit pe David în ochi şi i-am spus: David am cheltuit o avere să vin aici. Este o ruşine. Ce aveţi de gând?", a povestit Pavlos Joseph, care a mai spus că jocul echipei este "mizerabil", fiind rugat apoi să plece.

Pavlovs a compărut în faţa unuia din cele 56 de tribunale speciale înfiinţate cu ocazia Cupei Mondiale. De la deschiderea acestor tribunale, au fost examinate 20 de dosare, în special pentru delicte minore cum ar fi furtul de calculatoare, frauda, posesia de marijuana şi condusul sub influenţa băuturilor alcoolice. Tribunalele speciale au pronunţat deja zece condamnări.

×
Subiecte în articol: cm2010