x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international FC Barcelona a învins Real Madrid, scor 3-1. Mourinho: a fost şansă! (VIDEO)

FC Barcelona a învins Real Madrid, scor 3-1. Mourinho: a fost şansă! (VIDEO)

de Mediafax    |    11 Dec 2011   •   08:37
FC Barcelona a învins Real Madrid, scor 3-1. Mourinho: a fost şansă! (VIDEO)

Formatia FC Barcelona a invins, sambata, pe stadionul Santiago Bernabeu, cu scorul de 3-1 (1-1), echipa Real Madrid, in cel de-al 216-lea El Clasico, contand pentru etapa a XVI-a a campionatului Spaniei.

Pentru Real Madrid a marcat Benzema '1, iar pentru FC Barcelona au inscris Alexis '29, Xavi '53 si Fabregas '66.

Meciul la care au asistat 79.000 de spectatori a fost arbitrat de David Fernanez Borbalan.

In urma acestui rezultat, FC Barcelona a ajuns Real Madrid in fruntea clasamentului, madrilenii avand insa un meci mai putin disputat. Cu FC Barcelona, Real Madrid a suferit a doua infrangere in acest sezon.

Antrenorul formatiei Real Madrid, Jose Mourinho, a declarat, sambata seara, in conferinta de presa de dupa esecul cu FC Barcelona, ca "victoria catalanilor se datoreaza in mare parte norocului", informeaza AFP.

"Fara sa le iau din merite, aceasta victorie se datoreaza in mare parte sansei. Prima repriza a fost total echilibrata. La inceput i-am impiedicat sa construiasca. Al doilea gol a fost cu noroc. Acest noroc ne-a lipsit pentru ca un jucator fantastic, cum este Cristiano Ronaldo, sa marcheze pentru noi", a declarat antrenorul portughez.

Ponderat asa cum rareori s-a intamplat dupa un esec contra eternei rivale, Jose Mourinho nu a dorit sa intre in polemica, dar nu s-a putut abtine sa nu-l "atace" pe arbitrul David Fernandez Borbalan, pentru ca nu l-a eliminat pe Messi in minutul 52.

Autor al unui fault asupra lui Xabi Alonso, argentinianul, care avea deja un cartonas galben, a beneficiat de clementa arbitrului si a ramas in teren.

"Mi s-a parut ca Messi trebuia eliminat. Sau poate ca nu. Eram la 30 de metri de actiune, nu vreau sa fiu nedrept. In trecut am avut multi jucatori eliminati. Poate ca domnul Borbalan a luat decizia corecta", a declarat Mourinho.

×
Subiecte în articol: real madrid barcelona 1-3