x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Frank Lampard, fostul căpitan al lui Chelsea, va juca până în iarnă la Manchester City

Frank Lampard, fostul căpitan al lui Chelsea, va juca până în iarnă la Manchester City

de Agerpres    |    03 Aug 2014   •   14:39
Frank Lampard, fostul căpitan al lui Chelsea, va juca până în iarnă la Manchester City

Mijlocaşul Frank Lampard, fostul căpitan al echipei Chelsea Londra, va juca până în luna ianuarie la rivala Manchester City, urmând ca apoi să-şi continue cariera în Statele Unite, la formaţia americană New York City FC, a anunţat duminică antrenorul Manuel Pellegrini.

Lampard, în vârstă de 36 ani, s-a despărţit în această vară de Chelsea, la care a evoluat în ultimele 13 sezoane, semnând în calitate de jucător liber un contract pe două sezoane cu gruparea New York City FC, căreia i se va alătura însă abia din iarnă, în vederea participării la viitoarea ediţie din Major League Soccer (MLS). Până atunci, el va evolua sub formă de împrumut la Manchester City, a confirmat tehnicianul chilian.

'Frank va începe munca la New York în luna ianuarie, noul sezon din MLS urmând să debuteze în martie. Începând de miercuri, el va lucra alături de echipa noastră şi va juca pentru noi', a declarat antrenorul lui Manchester City în cursul unei conferinţe de presă pe care a susţinut-o la Minneapolis (SUA).

'Va trebui să-şi câştige însă locul. El ştie că suntem o echipă foarte bună şi avem mulţi jucători pe postul său. Avem numeroase meciuri de disputat, în special în Liga Campionilor, iar Lampard este, deci, foarte important pentru echipă', a adăugat Pellegrini.

Suporterii lui Chelsea nu au primit însă prea bine vestea că fostul lor căpitan va juca la o rivală din Premier League, unii dintre fanii grupării londoneze acuzându-l pe Lampard de 'trădare'.

Manchester City, campioana en titre a Angliei, aflată în prezent într-un turneu de pregătire în SUA, va începe noul sezon la sfârşitul săptămânii viitoare, când va disputa trofeul Community Shield (supercupa naţională) în compania deţinătoarei Cupei Angliei, Arsenal Londra. 'Cetăţenii' vor juca apoi primul lor meci în noua ediţie din Premier League pe 16 august, în deplasare cu Newcastle.

×
Subiecte în articol: frank lampard chelsea manchester city