x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Gattuso, după ce l-a atacat pe secundul lui Tottenham: "Mi-am pierdut capul!"

Gattuso, după ce l-a atacat pe secundul lui Tottenham: "Mi-am pierdut capul!"

16 Feb 2011   •   12:58
Gattuso, după ce l-a atacat pe secundul lui Tottenham: "Mi-am pierdut capul!"
Sursa foto: /Reuters

AC Milan a pierdut cu 1-0 prima manşă a optimilor Ligii Campionilor cu Tottenham, dar riscă să-l piardă pentru retur şi pe mijlocaşul Gennaro Gattuso, care va fi aproape sigur suspendat de UEFA după ce s-a războit cu antrenorul secund al oaspeţilor, deşi nu a fost sancţionat de arbitrul francez Lannoy.

"Mi-am pierdut capul şi sunt responsabil, am făcut ceva ce nu ar fi trebuit să fac. Jordan m-a «terorizat» în a doua repriză, însă acest lucru nu justifică reacţia mea. M-am enervat de discuţia avută cu Jordan. Am vorbit amândoi în scoţiană pentru că am jucat doi ani în ţara lui, la Glasgow Rangers, dar nu vă voi spune ce i-am zis. Am făcut o greşeală făcând ce am făcut unei persoane mai în vârstă decât mine. Voi aştepta să văd ce va decide UEFA", a precizat Gattuso.

Antrenorul lui AC Milan, Massimiliano Allegri, a recunoscut că se aşteaptă ca Gattuso să fie sancţionat: "Nu mi-a plăcut ce s-a întâmplat, nu este frumos şi clar va fi studiat de UEFA. Există cu siguranţă un motiv, dar asta nu e o scuză".

×
Subiecte în articol: video fotbal international