x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Gattuso, suspendat patru meciuri în Champions League

Gattuso, suspendat patru meciuri în Champions League

22 Feb 2011   •   09:58
Gattuso, suspendat patru meciuri în Champions League
Sursa foto: /Reuters

Mijlocaşul echipei AC Milan, Gennaro Gattuso, a fost suspendat, luni, de Comisia de Disciplină a UEFA, pentru patru meciuri în cupele europene, după incidentul cu Joe Jordan, antrenorul secund al formaţiei Tottenham Hotspur, informează Gazzetta dello Sport.

Gattuso a intrat în conflicat cu Jordan în timpul şi la finalul întâlnirii cu Tottenham, de săptămâna trecută. Italianul l-a împins pe secundul lui Harry Redknapp, susţinând că Jordan i-a strigat "bastard italian".

Gennaro Gatusso nu va mai putea juca în acest sezon al Ligii Campionilor decât dacă AC Milan se va califica în finala competiţiei.

AC Milan a fost învinsă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de formaţia Tottenham Hotspur, în prima manşă optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Partida retur va avea loc 9 martie.

Gennaro Gattuso a recunoscut că şi-a "pierdut capul" atunci când l-a împins pe antrenorul secund al echipei Tottenham, Joe Jordan. Gestul lui Gattuso, după un schimb verbal la marginea terenului în repriza a doua, nu a fost sancţionat de arbitrul francez Lannoy.

×