x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Guardiola nu crede că Haaland va fi apt de joc împotriva lui Crystal Palace

Guardiola nu crede că Haaland va fi apt de joc împotriva lui Crystal Palace

de Redacția Jurnalul    |    16 Dec 2023   •   06:00
Guardiola nu crede că Haaland va fi apt de joc împotriva lui Crystal Palace

Erling Haaland va rata probabil al doilea meci consecutiv al lui Manchester City în Premier League din cauza accidentării la un picior, a declarat antrenorul Pep Guardiola, care speră că atacantul său va putea călători împreună cu echipa pentru Cupa Mondială a cluburilor din Arabia Saudită, scrie Reuters.

"Nu cred" că va juca sâmbătă, a afirmat Guardiola într-o conferinţă de presă înaintea partidei cu Crystal Palace. "Dar poate că voi avea surpriza ca ei să-mi spună ceva nou, dar nu cred asta", a adăugat tehnicianul.

Haaland a fost indisponibil pentru meciul de duminică împotriva lui Luton Town (2-1), din cauza a ceea ce Guardiola a numit o reacţie la stres, iar apoi nu a călătorit la Belgrad pentru întâlnirea cu Steaua Roşie (3-2) din ultima etapă a fazei grupelor Ligii Campionilor.

O reacţie la stres poate evolua către o fractură de stres, mai gravă, dar Guardiola a spus că nu este îngrijorat în privinţa atacantului în vârstă de 23 de ani, care este golgheterul campionatului în acest moment, cu 14 reuşite.

"Nu, nu este o fractură, este doar stres, iar uneori jucătorii se recuperează mai repede, alteori mai încet, aşa că medicul a spus că trebuie să luăm totul de la o zi la alta, de la o săptămână la alta, cum se simte în acest moment, (când nu are) simptome sau nu simte durere va fi gata să joace din nou", a mai spus Guardiola.

Orice absenţă îndelungată a norvegianului ar fi o lovitură pentru City, care încearcă să-şi păstreze titlul de campioană. Echipa este pe locul patru în clasament cu 33 de puncte după 16 etape, la patru puncte de liderul Liverpool.

Guardiola a indicat că Haaland a urmat un tratament departe de Manchester şi s-a întors vineri.

"Sper că va putea călători în Arabia Saudită (sâmbătă) după meci, cred că va călători cu noi, iar după aceea vom vedea dacă va putea juca primul sau al doilea meci sau când ne întoarcem (la Manchester)", a spus spaniolul.

City va juca marţi semifinala Cupei Mondiale a Cluburilor împotriva unui adversar care încă nu a fost stabilit. Finala va avea loc vinerea viitoare.

×
Subiecte în articol: guardiola haaland crystal palace