x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Hagi după eşecul cu Bursaspor: "Am pierdut pe nedrept!"

Hagi după eşecul cu Bursaspor: "Am pierdut pe nedrept!"

30 Ian 2011   •   09:27
Hagi după eşecul cu Bursaspor: "Am pierdut pe nedrept!"
Sursa foto: /Intact Images
148973-148538-36-38tv-1.jpg

Antrenorul echipei Galatasaray, Gheorghe Hagi, a declarat, sâmbătă seară, după înfrângerea, cu scorul de 2-0 suferită în meciul cu Bursaspor, că formaţia sa a primit goluri pe nedrept şi că eliminarea fotbalistului Ayhan Akman a stricat echilibrul jocului, informează hurriyet.com.tr.

"Nimănui nu îi place să piardă în fotbal. Mai ales o echipă ca a noastră trebuie să învingă mereu. Însă din păcate trăim şi astfel de zile. În prima repriză am jucat bine, dar am primit două goluri pe nedrept. Eliminarea lui Ayhan din a doua repriză a stricat echilibrul. Este greu să întorci scorul în faţa unei formaţii ca Bursaspor. Vom analiza înfrângerea. Trebuie să învăţăm din ceea ce s-a întâmplat. Noi suntem uniţi în momentele proaste, oricine poate greşi", a spus Hagi.

Formaţia Galatasaray, antrenată de Gheorghe Hagi şi la care evoluează Bogdan Stancu, a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0 (2-0), de echipa Bursaspor, într-un meci din etapa a XIX-a a campionatului Turciei. Golurile au fost marcate de Kenny Miller '36 şi Gokcek Vederson '45. Galata a rămas în inferioritate numerică din minutul 64, după eliminarea lui Ayhan Akman.

×