x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Hagi, după victoria din Cupa Turciei: "Vom face o Galata mare!"

Hagi, după victoria din Cupa Turciei: "Vom face o Galata mare!"

12 Ian 2011   •   09:24
Hagi, după victoria din Cupa Turciei: "Vom face o Galata mare!"

Antrenorul lui Galatasaray Istanbul, Gheorghe Hagi a declarat, marţi seară, după ultimul meci disputat pe stadionul "Ali Sami Yen", că va pune umărul la formarea unei echipe puternice, care să obţină performanţe importante, informează tumspor.com.

"Cred că am o energie pozitivă. Lucrez în cadrul unui club pe care îl iubesc, mi s-a dat o astfel de şansă. Ştiu că am o responsabilitate foarte mare şi de aceea încerc să fac tot ce pot. Cunosc bine această echipă la care am obţinut succese mari şi cred că pot lua decizii bune. Muncim construind viitorul echipei Galatasaray şi dorind să obţinem succese. Vom face o echipă Galatasaray mare, care să obţină performanţe importante", a declarat Hagi după victoria obţinută în Cupa Turciei în faţa formaţiei Beyazpazari Şekerspor, scor 3-1.

Tehnicianul român a vorbit şi despre prestaţia bună a jucătorilor nou-veniţi la Galatasaray, Kazim Kazim, autorul unui gol, şi fostul jucător al lui CFR Cluj, Juan Emmanuel Culio, care a dat o pasă de gol: "Noi facem transferuri tocmai cu acest scop. Jucătorii noi trebuie să aducă un plus în jocul echipei şi trebuie să multiplice alternativele. Nu este uşor să joci la Galatasaray. Trebuie să câştigi tot timpul".

Hagi s-a declarat mulţumit de dorinţa şi ambiţia jucătorilor săi. "În prima repriză am jucat împotriva unei echipe care a alergat mult. S-a risipit foarte multă energie. Le-am spus jucătorilor mei că adversarii noştri vor fi obosiţi în repriza a doua. Schimbările au adus un plus echipei", a adăugat el.

Întrebat ce fel de jucător este Ciprian Marica, despre care presa a speculat că ar putea ajunge la Galatasaray, Hagi a răspuns glumind: "Român"".

Galata lui Gheorghe Hagi a învins, marţi seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (0-1), echipa Beyazpazari Şekerspor, în etapa a 3-a a grupei A din Cupa Turciei. Golurile au fost marcate de Servet '73, Arda '82 şi Kazim '90+2, pasa decisivă la ultima reuşită fiind semnată de Culio. Pentru Beyazpazari Şekerspor a înscris Caner, în minutul 23.

Acesta a fost ultimul meci al echipei Galatasaray pe stadionul Ali Sami Yen, formaţia pregătită de Hagi urmând să se mute pe noua şi moderna Turk Telekom Arena.
×