x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Hagi este mulţumit: "Suntem pe drumul cel bun!"

Hagi este mulţumit: "Suntem pe drumul cel bun!"

05 Dec 2010   •   10:10
Hagi este mulţumit: "Suntem pe drumul cel bun!"
Sursa foto: /Reuters

141095-.jpgGheorghe Hagi, a declarat după victoria cu 3-0 obţinută pe terenul "lanternei roşii" Kasimpaşa, că a fost o partidă foarte dificilă şi că este fericit deoarece echipa sa se află pe drumul cel bun, informează presa turcă.

"Am avut o săptămână grea, iar jucătorii au reacţionat aşa cum mă aşteptam şi au obţinut un rezultat bun. A fost un meci foarte greu, dar sunt fericit pentru că suntem pe drumul cel bun. Meritam cu 5-6 puncte mai mult decât am obţinut în meciurile de până acum, dar din păcate nu am reuşit să le luăm. Evoluţia echipei este mai bună acum. Sper că vom continua să obţinem rezultate bune", a spus Hagi.

Hagi a mai precizat că nu se teme de responsabilităţi şi că se simte foarte bine la Galata. "Când am venit aici ca jucător am avut performanţe frumoase. Nici atunci presa nu a scris frumos despre mine, la început. Dar ulterior a fost bine. Şi ca antrenor am avut reuşite în primul meu mandat la Galatasaray. Eu muncesc întotdeauna mult, am experienţă şi doresc să împărtăşesc şi jucătorilor mei din această experienţă. Vreau ca şi de această dată să iasă bine", a adăugat el.

Galatasaray a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 3-0 (2-0), echipa Kasimpaşa, într-un meci din etapa a XV-a a campionatului Turciei. Golurile au fost marcate de Kewell '27, Pino '44 şi Hakan Balta '71. A fost prima victorie a Galatei în campionat, după 34 de zile, şi a doua a lui Hagi în al doilea mandat de antrenor la gruparea "Cim Bom", după cea cu Antalyaspor (2-1). În urma acestui rezultat, Galatasaray ocupă locul 8 în clasament, cu 20 de puncte, iar Kasimpaşa a rămas pe ultimul loc, cu 8 puncte.

Galata lui Gică Hagi a mai obţinut un succes şi în Cupa Turciei, 3-1 cu Denizlispor.

Vezi golurile din meciul Kasimpaşa-Galatasaray 0-3

×