x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Hagi încă mai speră

Hagi încă mai speră

de Dragos Stoica    |    21 Mar 2011   •   20:51
Hagi încă mai speră

157494-hagi.jpgConştient că demiterea sa este acum doar o problemă de timp, Gheorghe Hagi visează totuşi să mai prindă câ­teva meciuri pe banca lui Ga­latasaray Istanbul. Înfrângerea de sâmbătă seară, 1-2 pe teren propriu împotriva marii rivale Fenerbahce, nu i-a fost fatală, în sensul că „Regele” n-a fost demis imediat după meci, după cum şi-ar fi dorit cea mai mare parte a suporterilor. Conducătorii forma­ţiei, în frunte cu preşedintele Adnan Polat, întâmpină însă mari probleme în găsirea unui înlocuitor în acest moment, aşa că nu este exclus ca fostul mare jucător să fie lăsat mai de­parte pe bancă, mai ales că actualul se­zon este complet distrus pentru Ga­latasaray.

Secundul său, Tugay Ke­rimoglu, a refuzat deja oferta de a prelua funcţia de „principal”, lucru care i-a şocat pe şefii clubului. Pe de altă parte, nimeni nu vrea să se bage la o echipă care, aflată în prezent pe lo­cul 11, cu 33 de puncte, pare în de­grin­goladă totală după mandatele lui Frank Rijkaard şi Gheorghe Hagi. În cazul în care i-ar rezilia unitaleral contractul românului, Galatasaray ar trebui să-i plătească acestuia penali­zări de 1,75 milioane de euro, bani care s-ar adăuga celor 700.000 de euro încasaţi deja drept salariu în cele cinci luni scurse de la instalare.

Ce se va întâmpla mai departe? Cum dinspre birourile conducerii nu i-a venit nici o veste, Hagi, acum aflat în ţară, se va întoarce mâine la Istanbul, când este programată şi reunirea echipei după cele trei zile de pauză date de antrenorul român. Apoi se va prezenta la antrenament şi speră totuşi să ducă echipa până la vară. Şi să iasă în faţa suporterilor cu demnitate, pe cât mai este aşa ceva posibil.

×
Subiecte în articol: fotbal international