x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Harry Kane, golgheter all-time, surprize și cadouri pentru coechipierii de la națională

Harry Kane, golgheter all-time, surprize și cadouri pentru coechipierii de la națională

de Redacția Jurnalul    |    16 Iun 2023   •   00:20
Harry Kane, golgheter all-time, surprize și cadouri pentru coechipierii de la națională
Sursa foto: Hepta

Harry Kane a venit cu daruri pentru coechipierii săi din echipa națională a Angliei pentru a sărbători reușita sa de a fi devenit cel mai bun marcator din toate timpurile al reprezentativei Albionului.

După ce a doborât recordul de 53 de goluri al lui Wayne Rooney, în meciul împotriva Italiei, în martie, Kane s-a pregătit discret pentru a le oferi o amintire unică coechipierilor care l-au ajutat să obțină această realizare istorică. Fiecare jucător și managerul Gareth Southgate au primit o machetă a unui disc muzical de vinil cu eticheta "Harry Kane Record Breaker". Pe "lista de piese" a discului se regăsesc toate cele 56 de reușite ale lui Kane în Anglia.

Recordmenul Angliei le-a adus un omagiu pe Twitter celor care l-au ajutat să atingă acest reper, scriind: "Nu aș fi putut doborî recordul de goluri din toate timpurile al Angliei fără sprijinul coechipierilor și al managerilor care m-au ajutat de-a lungul timpului. Acest cadou este un imens mulțumesc din partea mea pentru toți cei cu care am împărțit vestiarul de la debutul meu. Vă mulțumesc."

În vârstă de 29 de ani și în formă bună, Kane are încă mulți ani de carieră în față pentru a-și extinde recordul la o limită ce va rămâne în picioare pentru o bună bucată de timp.

Kane revine în acțiune la națională cu meciurile din preliminariile Euro 2026 cu Malta și Macedonia de Nord.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: harry kane golgheter all-time