x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Serie A - Inter 1-0 Roma: Thuram atrage reflectoarele de pe Lukaku

Serie A - Inter 1-0 Roma: Thuram atrage reflectoarele de pe Lukaku

de Redacția Jurnalul    |    29 Oct 2023   •   23:18
Serie A - Inter 1-0 Roma: Thuram atrage reflectoarele de pe Lukaku
Sursa foto: Hepta

Ultrașii locali au primit interdicția de a împărți 40.000 de fluiere, înainte de partida dintre Inter Milano și AS Roma, din etapa 10-a din Serie A, încheiată cu scorul de 1-0. Suporterii gazdelor erau pregătiți să-l conteste pe fostul lor jucător, belgianul Romelu Lukaku, acum la Roma.

Cu toate că au avut interzis la introducerea de fluiere pe San Siro, pentru că ar fi perturbat munca arbitrului, interiștii au făcut-o oricum, fluierându-l constant, la fiecare atingere de minge pe Lukaku.

Paulo Dybala, Leonardo Spinazzola, Lorenzo Pellegrini, Renato Sanches, Chris Smalling, Tammy Abraham și Marash Kumbulla au fost accidentați la oaspeți, în timp ce la Nerazzurri au lipsit Marko Arnautovic și Juan Cuadrado. Jose Mourinho a fost suspendat și a urmărit meciul de la loja presei.

Hakan Calhanoglu a nimerit cadrul porții după șase minute, cu un șut în forță din afara careului care s-a lovit de transversală.

Rui Patricio a salvat apoi cu piciorul execuția de aproape a lui Marcus Thuram, iar șutul lui Federico Dimarco a trecut pe lângă poartă.

Benjamin Pavard și Nicolò Barella au trimis și ei peste poartă, înainte de pauză.

După reluare, lovitura liberă executată de Calhanoglu a fost reluată de Thuram cu capul peste bară, în timp ce primul atac veritabil al Romei din tot meciul a avut loc în minutul 66, o lovitură de cap a lui Bryan Cristante pe care Yann Sommer a respins-o în corner.

Thuram a marcat golul victoriei în minutul 81, din fața porții, fructificând pasa lui Dimarco, din flancul stâng.

Carlos Augusto ar fi putut majora la 2-0, dar șutul său din ultimul minut al timpului regulamentar a lovit bara transversală.

Inter rămâne lideră în Serie A, cu 25 de puncte și nu mai poate fi depășită, nici dacă AC Mila câștigă în deplasare la Napoli, tot duminică seara.

Roma e pe locul 8, cu 14 puncte.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: as roma inter milano