x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Italienii spun că Roma îl vrea din vară pe Mutu

Italienii spun că Roma îl vrea din vară pe Mutu

11 Mar 2011   •   11:32
Italienii spun că Roma îl vrea din vară pe Mutu
Sursa foto: /Reuters

Potrivit presei italiene, atacantul român al Fiorentinei, Adrian Mutu, a intrat din nou în vizorul formaţiei AS Roma, la care a fost pe punctul să se transfere în urmă cu două sezoane.

După eliminarea ruşinoasă din optimile Ligii Campionilor în faţa Şahtiorului lui Mircea Lucesacu şi Răzvan Raţ (scor general 2-6), oficialii Romei pregătesc o adevărată revoluţie pe piaţa transferurilor la sfârşitul actualului sezon şi intenţionează să scape în vară de câţiva jucători care nu au dat randamentul scontat.

Astfel, muntenegreanul Mirko Vucinic, francezul Jeremy Menez şi italianul Marco Borriello ar putea fi puşi pe lista de transferuri, iar unul dintre fotbaliştii care ar putea fi aduşi pe "Olimpico" ar fi Adrian Mutu care reprezintă principala ţintă a conducătorilor grupării "giallorossa".

Mutu a fost foarte aproape de un transfer la AS Roma în vara anului 2009, când echipa din Cetatea Eternă a oferit 20 milioane euro pentru achiziţionarea românului, însă patronul Fiorentinei nu a vrut să renunţe la "Il Fenomeno".

Rămâne de văzut dacă mutarea se va putea realiza de această dată, ţinând cont că Mutu tocmai şi-a declarat dragostea faţă de Florenţa şi Fiorentina în cursul unei conferinţe de presă care a avut loc miercuri.

×