x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Jose Mourinho îşi avertizează adversarii: "Niciodată nu am fost atât de bun!"

Jose Mourinho îşi avertizează adversarii: "Niciodată nu am fost atât de bun!"

13 Iul 2013   •   12:58
Jose Mourinho îşi avertizează adversarii: "Niciodată nu am fost atât de bun!"
Sursa foto: EPA/RUNGROJ YONGRIT

Jose Mourinho, antrenorul echipei de fotbal Chelsea, a lansat sâmbătă, un avertisment la adresa adversarilor săi, în timpul unui turneu de pregătire în Asia, declarând: ''Niciodată nu am fost atât de bun ca acum''.

În timpul unei conferinţe de presă care a avut loc la Bangkok, tehnicianul portughez a declarat: ''Am câteva şuviţe albe în păr. În cazul meu, acesta este un semn bun, adică sunt mai bun ca înainte''

În continuare, el a menţionat: ''Cred că nu am fost niciodată atât de bun ca acum, pentru că în această meserie, experienţa este foarte importantă''.

Antrenorul care a mai stat pe banca tehnică de la Chelsea, în perioada 2004-2007, a spus apoi: ''După prima mea trecere pe la Chelsea, am fost în Europa, doi ani În Italia şi apoi trei în Spania. Deci am avut posibilitatea să îmi dezvolt experienţa fotbalistică''.

Chiar şi la nivelul achiziţiilor, Jose Mourinho arată cât de mult se bazează pe experienţă. Astfel, Chelsea l-a angajat pe "veteranul" australian Mark Schwarzer (40 ani), care a apărat până în prezent poarta rivalei londoneze Fulham.

×
Subiecte în articol: jose mourinho avertisment chelsea