x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international La 37 de ani, Giorgio Chiellini a semnat un nou contract pe doi ani cu Juventus

La 37 de ani, Giorgio Chiellini a semnat un nou contract pe doi ani cu Juventus

03 Aug 2021   •   10:40
La 37 de ani, Giorgio Chiellini a semnat un nou contract pe doi ani cu Juventus

Clubul italian Juventus Torino a anunțat luni seara că a semnat un nou contract cu Giorgio Chiellini, valabil pentru 2 sezoane, până în vara anului 2023. Chiellini va împlini în curând 37 de ani, el evoluând la Juventus din 2005, alături de care a câștigat 9 titluri de camoion în Serie A.

Chiellini are 535 de apariții în tricoul bianconero, din care 343 de victorii. El a marcat 35 de goluri pentru Juventus, din postura de fundaș central, în cei 16 ani de când a debutat la torinezi, alături de care a câștigat 20 de trofee.

„Giorgio Chiellini întruchipează tot ceea ce înseamnă Juventus, iar angajamentul și prestațiile sale excelente din ultimii 16 ani i-au adus reînnoirea contractului.”, au scris cei de la Juve pe pagina oficială., care au acordat un spațiu generos veștii transferului.

Elogiile la adresa „căpitanului” au început astfel: „Există o suprapunere între ADN-ul lui Giorgio și cel al lui Juve. El formează o mare parte din istoria lui Juve, dar și din prezentul și viitorul acesteia. El este curaj și pasiune; este inimă și concentrare. Giorgio este o mie de cifre, o mie de numere, multe recorduri și trofee.”

Întrun interviu publicat după semnarea contractului, Chiellini a declarat: „Sunt fericit. Chiar dacă pare să fi fost o formalitate, e totuși un pas important în viața mea. Când am ajuns aici abia devenisem major, iar acum sunt parte a familiei, un om matur, care se bucură de fiecare clipă petrecută aici în ultimii ani. Sper că voi putea să îmi aduc contribuția la viitoarele reușite ale clubului, la câștigarea de noi titluri, pentru că, așa cum se știe, aici asta este cel mai important lucru.

Să semnez di nou cu Juventus a fost aproape o formalitate. Imediat ce am știut că sunt apt fizic, că corpul meu îmi permite să joc în continuare, a fost dorința și decizia ambelor părți să continuăm colaborarea. Pot spune că relația mea specială cu Juventus a prevalat înainte de orice altceva. Nu am avut nicodată vreun dubiu că viitorul meu este la Juventus.”

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: giorgio chiellini