x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Lăcătuş mulţumit doar de evoluţia echipei:"Puteam obţine mai mult!"

Lăcătuş mulţumit doar de evoluţia echipei:"Puteam obţine mai mult!"

03 Dec 2010   •   08:57
Lăcătuş mulţumit doar de evoluţia echipei:"Puteam obţine mai mult!"
Sursa foto: /Reuters

140790-.jpgAntrenorul Stelei, Marius Lăcătuş a declarat după egalul cu Liverpool din grupa K a Ligii Europa că echipa sa putea obţine mai mult, însă lipsa de atenţia în fazele-cheie de atac şi de apărare au făcut ca jocul să se termine la egalitate (1-1).

"Sunt mulţumit de modul în care jucătorii au evoluat, dar puteam scoate un rezultat mai bun cu mai multă atenţie. Am început practic meciul de la 0-1 din cauza unor erori în apărare. Dacă eram mai atenţi în faza defensivă şi nu le ofeream oportunitatea să înscrie la singura şansă avută, am fi obţinut un rezultat mai bun. Trebuie mai multă atenţie şi pe faza de atac unde ratăm exasperant. Sper ca jucătorii să aibă aceeaşi atitudine şi la meciurile următoare. Vreau să le mulţumesc şi suporterilor care au venit în număr mare la stadion. Sper ca prin evoluţiile noastre viitoare să-i facem să fie alături de noi", a spus Lăcătuş în conferinţa de presă de după meci.

Referitor la meciul decisiv cu Napoli din ultima etapă, "Fiara" a precizat: "Este un rezultat important şi pentru mine şi pentru echipă, care ne menţine în lupta pentru calificare. Nu este simplu să joci împotriva unei echipe titrate, sperăm să menţinem linia de invincibilitate şi la Napoli şi să ne calificăm. Nu va fi deloc un meci uşor cu Napoli, este o echipă bună, iar noi jucăm în deplasare. Sper ca jucătorii să-şi dea seama că va fi un meci greu acolo şi să reuşim calificarea".

Întrebat dacă a primit mesaje de felicitare după această partidă, tehnicianul Stelei a precizat că nu a avut timp să-şi deschidă telefonul, dar că, în general, după meciuri, primeşte şi mesaje de felicitare, dar şi mesaje "după care îţi vine să te laşi".

Referitor la faptul că antrenorul lui Liverpool, Roy Hodgson, a remarcat trei jucători de la Steaua, Lăcătuş a precizat: "Este bine dacă Hodgson a remarcat jucători de la Setaua. Trebuie să ne bucure asta, sperăm ca în continuare echipe mari să remarce jucători stelişti". Întrebat, în conferinţa de presă, ce jucători a remarcat de la Steaua, Roy Hodgson a răspuns: "Tănase, Latovlevici şi Angelov, ultimul dintre ei având o evoluţie foarte bună de când a intrat în teren, influenţând jocul echipei cu multe pase bune". Tehnicianul englez a adăugat că cei trei pot face faţă cu siguranţă în campionatul Angliei.

Steaua a remizat, scor 1-1 (0-1), în meciul disputat, joi, pe teren propriu, în faţa formaţiei FC Liverpool, în etapa a V-a a grupei K a Ligii Europa, englezii asigurându-şi prezenţa în 16-imile competiţiei de pe primul loc. Oaspeţii au deschis scorul prin Babel '19, iar gazdele au egalat prin Bonfim '61.

Tot joi, în grupa K, formaţia olandeză FC Utrecht a remizat, pe teren propriu, scor 3-3 (3-2), în meciul contra echipei italiene SSC Napoli. În urma acestor rezultate, FC Liverpool şi-a asigurat primul loc în grupă, şi implicit calificarea, în timp ce FC Utrecht, echipă la care joacă şi Mihai Neşu, nu mai are nicio şansă de calificare în faza următoare a competiţiei.

×